Inspiration og ressourcer til dig

Videoer, værktøjer, guides, lydfiler og andre gode ting til at hjælpe dig i gang.

IMG_4708_edited.jpg
Image by Vika Strawberrika

Find ud af, hvad du brænder for at lave

I denne masterclass forstår du, hvad du brænder for at lave. Du får metoderne til, hvordan du finder frem til din passion.

Morning Light

Få daglig succes

Bliv i stand til at tage kontrollen over dit mindset. Du sættes i den rette tilstand for at opnå det, du drømmer om - hver dag - med denne manifestering (lydfil).

Skærmbillede 2022-11-08 kl. 13.42.49.png

Din inspirerende plan -

der får dig i mål

Skab en inspirerende plan, der får dig i mål med din drøm. Med denne skabelon får du overblik over dine dage, uger og måneder, hvilket gør dig i stand til at fokusere på det der er vigtigt.

Image by bruce mars

Dit power boost

Få et ekstra selvværdsboost og styrker din indre power med denne manifestering. Lyt til den når du har brug for et boost selvværd og power (lydfil).

Image by Madeleine Kohler

Taknemmelighed skaber lykke

Forskning viser, at mennesker der praktiserer taknemmelighed i hverdagen, er mere glade og har det bedre, end dem der ikke gør. Begynd at træn taknemmelighed med denne lydfil, hvor jeg guider dig igennem alt, hvad du behøver for at få del i effekterne.

Skærmbillede 2022-11-08 kl. 13.09.16.png

Gode vaner er kilden til succes

At opnå den tilværelse du drømmer om kræver at du holder fast i de vaner, der styrker dig og får dig i mål. Det bliver nemmere med denne tracker, som hjælper dig i mål.

Image by C D-X

Podcast

Sammen med min soul sister Rasa indspiller jeg podcasts på engelsk om alle de emner, der inspirerer os.

Image by Renáta-Adrienn

Planlægning af 2022

Dette kraftfulde værktøj hjælper dig med at planlægge, hvordan du får dit bedste år nogensinde. Du øger dine muligheder for at lykkes, når du bliver konkret og bevidst om dine ønsker og mål.