top of page
Camilla-Wett-552A9602-Web.jpg

Inspiration og ressourcer til dig.

Videoer, værktøjer, guides, lydfiler og andre gode ressourcer, der hjælper dig i gang.

Camilla-Wett-552A5188-Web.jpg

Fra Uoverskueligt til Overskud

Dette værktøj hjælper dig, når du har så travlt at alt virker uoverskueligt. Ved at svare på 5 simple spørgsmål, får du en plan for at komme styrket igennem situationen.

Camilla-Wett-552A3977-Web.jpg

Skab dit bedste år nogensinde: 2024

I denne workshop finder du ud af, hvad du du drømmer om i 2024 og hvordan du opnår det. Jeg deler kraftfulde værktøjer og hjælper dig med at planlægge, hvordan du får dit bedste år nogensinde.

Camilla-Wett-552A3683-Web.jpg

Opnå dit mål på 90 dage

Med denne 90-dags succesplan får du et værktøj, som hjælper dig med at blive tydelig omkring, hvad du vil opnå, hvorfor og det vigtigste: hvordan. Skab succes på bare 3 mdr.

Skærmbillede 2022-11-08 kl. 13.42.49.png

Din inspirerende plan -

der får dig i mål

Skab en inspirerende plan, der får dig i mål med din drøm. Med denne skabelon får du overblik over dine dage, uger og måneder, hvilket gør dig i stand til at fokusere på det der er vigtigt.

Camilla-Wett-552A9541-Web.jpg

Find ud af, hvad du brænder for at lave

I denne masterclass forstår du, hvad du brænder for at lave. Du får metoderne til, hvordan du finder frem til din passion.

Image by Madeleine Kohler

Taknemmelighed skaber lykke

Forskning viser, at mennesker der praktiserer taknemmelighed i hverdagen, er mere glade og har det bedre, end dem der ikke gør. Begynd at træn taknemmelighed med denne lydfil, hvor jeg guider dig igennem alt, hvad du behøver for at få del i effekterne.

Camilla-Wett-552A9676-Web.jpg

Skab fokus og produktivitet

Fokuser på det der er vigtigt i dag. Med denne visualisering skaber du klarhed om, hvad du skal prioritere og hvordan du gør det. Du får skabt ro og en klar plan, så du kan møde dine opgaver med et fokuseret mindset.

Image by C D-X

Podcast

I denne podcast fortæller jeg om mig rejse i erhvervslivet. Sammen med dygtige Majbrit Kirkegars dykker jeg ned i, hvordan jeg gik fra fast job til selvstændig. Hvad der driver mig. Hvorfor jeg ikke kan lade være. Og meget mere.

Dit daglige power boost

Få et ekstra selvværdsboost og styrker din indre power med denne manifestering. Lyt til den når du har brug for et boost selvværd og power (lydfil).

Skærmbillede 2022-11-08 kl. 13.09.16.png

Gode vaner er kilden til succes

At opnå den tilværelse du drømmer om kræver at du holder fast i de vaner, der styrker dig og får dig i mål. Det bliver nemmere med denne tracker, som hjælper dig i mål.

Camilla-Wett-552A9522-Web.jpg

Få daglig succes

Bliv i stand til at tage kontrollen over dit mindset. Du sættes i den rette tilstand for at opnå det, du drømmer om - hver dag - med denne manifestering (lydfil).

Camilla-Wett-552A3766-Web.jpg

Meditation: Ro på tankerne

Denne meditation hjælper dig med at få ro på tankerne. Den en god at lytte til inden sengetid, for at berolige nervesystemet og sove bedre. Den er også god for overtænkere at lytte til, når der er behov for ro på tankestrømmen.

Camilla-Wett-552A3905-Web.jpg

Meditation: Afspænding af krop og sind

Denne meditation skaber ro og afspænding igennem fokus på åndedrættet. Den er god at lytte til før sengetid eller et vigtigt møde, hvor du vil skabe ro i kroppen og i tankerne.

bottom of page