top of page

Jeg tilbyder:

Støtte til dig, der vil have et arbejdsliv, du glæder dig til at stå op til om morgenen.

Camilla-Wett-552A4994-Web.jpg

Værktøjer, workshops mm.

Som du kan tilgå med det samme og som giver dig de bedste forudsætninger for personlig succes.  Kom i gang her:

Camilla-Wett-552A4867-Web.jpg

Find din retning i arbejdslivet og forstå din motivation i et personligt 1:1 forløb. Få mig som din tætteste sparringspartner, heppekor, vejleder og støtte. Læs mere nedenfor.

Sara Porskrog.jpg

Sara Porskrog, Digital Forretningskonsulent

"Jeg havde virkelige havde brug for hjælp til at finde ud af hvad jeg brænder for. Og hjælp til at finde svar på hvad jeg skal prioriterer og hvordan jeg skal navigere i mit arbejdsliv for at være glad.
 
Jeg har fået en helt anderledes forståelse for hvad der virkelig betyder noget for mig. Og helt konkret øvelser til, hvordan jeg kommer frem til de svar og hvad jeg gør i min hverdag, for at få det som jeg ønsker.
Det mest overraskende har været, at coaching fra Camilla virker. Det bedste er at jeg helt konkret kan mærke en forskel fra hvordan jeg havde det da jeg opsøgte hjælpen og til nu hvor forløbet er afsluttet.
Forløbet har gjort mig i stand til at være mere handlekraftig ift. at gøre ting, som giver mig værdi."
Skærmbillede 2022-12-12 kl. 10.48.14.png

Lisbeth Andersen, Strategic Project Manager

"Gennem samtaler med Camilla er jeg kommet nærmere på mig selv og få en bedre forståelse af hvad der driver mig og motiverer mig. Jeg er blevet udfordret men også støttet i at finde ind til kernen af hvad jeg søger.

 
Det bedste jeg har fået ud af mit forløb, er en forståelse af hvilke værdier der er vigtigst for mig - det burde jeg jo selv om nogen vide, men det er først gennem samtale og øvelser fra Camilla at jeg er blevet dem bevidst.
At have Camilla til at udfordre, men også heppe på én giver en afklaring om ting man ikke vidste lå gemt. Jeg er blevet stærkere i at holde fokus på hvad der motiverer mig - bruge det som pejlemærker når jeg træffer valg."
Skærmbillede 2023-04-17 kl. 10.58.07.png

Simone Løvén, Butikschef

"Jeg har fået en ny forståelse af mig selv. Jeg har fået sider frem i mig, som på ingen måde skal skjules, men derimod bruges konstruktivt. Jeg har gravet flere egenskaber frem, som jeg underbevidst godt vidste, at jeg rummede, men ikke rigtig har brugt meningsfyldt.

Med den nye forståelse har jeg også fået klarlagt, hvad jeg skal gøre i min jobsituation. Det er så befriende.
 
Det bedste har været, at jeg selv kan mærke, at jeg har rykket mig rent mentalt. Jeg har fået mange værktøjer til at håndtere mine tanker og følelser, som, jeg også er blevet bekræftet i, er helt normale.

Det mest overraskende ved forløbet var faktisk, at jeg fandt ud af, at jeg var enorm tryghedsnarkoman (Jeg vidste godt, jeg besad det, bare ikke HVOR høj en grad, det faktisk var). Og det var en kæmpe stopklods for mig. Jeg troede egentlig, at det var helt andre faktorer, som havde en betydning for mig, men det var noget så simpelt som tryghed. Det har gjort forløbet interessant og enormt givende for at kunne arbejde videre herfra selv.
 
Forløbet har har givet mig et kæmpe skub i den rigtige retning til at finde ud af, hvad jeg også rummer af kvaliteter som menneske. Det har skabt en bevidsthed i, at jeg ikke kun kan passe ind i én bestemt boks på arbejdsmarkedet, men sagtens kan være en kandidat til mange forskellige arbejdsroller/opgaver."

Anonym

"Jeg havde brug for hjælp til at finde vejen videre.

Jeg er blevet bevidst om nye ting omkring mig selv. Jeg er blevet klar over mine værdier, og jeg er blevet mere modig.

Forløbet har gjort, at jeg nu tør at tage de farlige spring som jeg vil. Det var rigtig godt for mig at finde svaret inde i mig selv.


Jeg er helt klart blevet mere modig og fået mere tro på egne evner."

Frederikke Bille, Editor

"Det mest overraskende har været hvordan det har påvirket andre områder, end der jeg egentlig så det primære problem. Jeg har fået nye, bedre vaner og kunne fået en masse nye praktiske, værktøjer. Jeg er overrasket over hvor meget man selv er på banen og selv kan skabe sine egne resultater. Det handler om det der sker her og nu, og ikke alt det en psykolog vil fokusere på.
Jeg har fået lidt mere ro på, og har fået en masse værktøjer som jeg kan hive frem hvis det bliver nødvendigt ift beslutningstagen, tvivl og usikkerhed på arbejdet. Jeg har lært hvordan fokus og selvkærlighed kan skabe de sundeste vaner og forøget energi og selvværd.
Jeg ville gerne investere i forløbet for at blive klogere på mig selv og have det bedre med mig selv. Med nyt arbejde følte jeg det var nødvendigt at investere i ens mentale sundhed for at trives med sig selv og andre. Selvom det er ens egne tanker og man er i tvivl om hvorvidt et mentorforløb virker for en, så kan jeg allerede nu sige, det har været en meget givende og har forhåbninger om det er en investering for livet.."

Personlige forløb

Find din motivation, dit formål og få handling igennem 1:1 sparring og coaching.

Du vil forstå, hvad der skal til, for at skabe det arbejdsliv du brænder for. Og du begynder at udleve det fra dag et. Med mig som din tætteste støtte. Du får værktøjer, hjælp, sparring, life-hacks, og handling og meget mere.

Måske noget for dig? Book en indledende samtale, hvor vi begge kan forstå, om dette er rigtigt for dig.

552A5720-Edit.jpg
bottom of page