top of page

Min rejse

Fra frustration til motivation

Selvudvikling

Hvem er Camilla...

Efter en færdigendt universitetsuddannelse fra CBS, tid på arbejdsmarkedet og en lovende erhvervskarriere, der allerede havde taget fart, begyndte store spørgsmål at melde sig i mig: "Hvor vil jeg egentlig hen, hvad er min retning?", "Hvorfor laver jeg det, jeg laver?" og "Hvad er egentlig meningen med de ting, jeg laver?".

 

Jeg var forvirret, og det virkede uoverskueligt for mig at give plads til den slags tanker, så jeg ventede på, at de drev over af sig selv, imens jeg havde travlt med mit liv og arbejde. Jeg delte ikke mine frustrationer med andre, for jeg følte, det var pinligt at indrømme, at jeg havde svært ved at føle mig tilpas og tilfreds i en tilsyneladende god og privilegeret tilværelse.

 

Sådan gik der en del år, indtil jeg oplevede, at jeg fysisk og mentalt ikke kunne holde ud at gå på arbejde mere. Jeg troede, det skyldtes pres og travlhed, så jeg tog orlov i tre måneder for at få en pause. Jeg brugte tiden på at rejse væk, ud i verden, bare mig, alene. Dengang fortalte jeg mig selv, at jeg havde brug for oplevelser og ny energi, men den dag i dag ser jeg tydeligt, at jeg i virkeligheden forsøgte at flygte fra mig selv og mit liv.

 

Overraskende nok var det, jeg fandt på rejsen, ikke energi, men en dyb længsel efter mere mening.

 

Opvågningen

Jeg oplevede, at lige meget hvor i

verden jeg befandt mig, fulgte mit

hoved med, og det var dér problemerne,

men også løsningerne var.

 

I Nepal opsøgte jeg for første gang i

mit liv meditation. Her blev jeg undervist

og sad alene og mediterede uden at

tale med en sjæl i 10 dage.

Den meditationsteknik, jeg lærte, i

kombination med dagene i total

stilhed fik afgørende betydning for mit

liv. Jeg lærte mig selv og mine omgivelser at kende på et helt nyt plan. Jeg fik øjnene op for mange ting blandt andet, at jeg måtte tage ansvar for at finde de svar, jeg stadig ikke havde.

 

I flere år søgte jeg efter noget, jeg ikke helt vidste, hvad var. Undervejs dykkede jeg ned i selvudvikling, yoga, kropsbehandling, psykologi, træning, mentoring, astrologi og meget andet, men af alle mulighederne oplevede jeg, at coaching satte mig fri på en helt ny måde.

 

Løsningen

Igennem coaching fandt jeg mit formål, mit 'hvorfor', mine værdier, mit mål og mine drømme. At blive coachet gav mig støtte, men bragte mig også til ansvar overfor lederskabet i mit eget liv.

 

Coaching gjorde mig i stand til at tage de valg i livet, som var nødvendige for mig. Jeg fandt kvaliteter i mig selv og andre, som ikke var synlige før. Ikke at jeg nu sidder inde med alle svarene, for jeg har fortsat mange spørgsmål til og om livet, men jeg er nu i stand til at udforske dem, have forståelse for mig selv og holde fast i mit ansvar for selv at gøre, hvad der skal til.

 

Mit liv i dag

Min passion er at støtte andre i at håndtere de udfordringer, de oplever i hverdagen og i livet. I dag er jeg selv uddannet coach og bidrager til, at andre får mulighed for at finde alt det potentiale, de besidder, og opnå deres drømme, ligesom jeg selv blev støttet.

 

Vi besidder allerede alle de kvaliteter, som vi har brug for i vores liv, men nogle gange er der bare behov for, at andre kigger os i øjnene og hjælper os med at finde dem frem. Jeg bruger min erfaring fra erhvervslivet, selvudvikling og kropslig indsigt til at tilbyde den bedste støtte for andre i at finde deres vej videre.

Camilla-Wett-552A9676-Web.jpg
Min baggrund

Certificeringer og erfaring

Camilla Wett is a certified coach, speaker and consultant at Camilla Wett Coaching

ACC Certificeret Coach

Som ICF certificeret coach er jeg trænet i internationale standarder, kernekompetencer og etiske regler for coaching. Jeg er specialiseret i menneskets grundlæggende adfærdsmønster og veje til at nå det vi drømmer om.

Speaker
uddannet

Som certificeret public speaker eller foredragsholder, holder jeg oplæg og taler, der har til formål at give publikum et unikt indblik i sig selv og få øje på deres muligheder. Det sker igennem ærlig og personlig storytelling.

Konsulent & rådgiver

Fra 2010 til 2020 besad jeg stillinger i erhvervslivet som b.la. analytiker, finans partner, konsulent, business partner, executive assistant, rådgiver og sparringspartner i store danske virksomheder.

Yoga Instruktør Certificering

Jeg er uddannet indenfor kropsbevidsthed og mindfulness i form af Hatha yoga instruktøruddannelsen hos Senses i København. Ud over klassiske yoga stillinger består Hatha af åndedrætsøvelser, afspændingsøvelser og filosofi.

Meditations kurser

Siden 2018 har jeg gennemført flere kurser i meditation i udlandet. Jeg er trænet i at forstå vores tankemønstre, lidelser, bevidsthed og ubevidsthed - og hvordan vi sætter os selv fri af disse for at komme ud af stress, krise, angst og tvivl.

bottom of page