top of page
Personal Desk

Karriere Klarhed
Forløb

1:1-coachingforløb for ambitiøse kvinder der vil være glade for deres karriere igen.

Dotted Background

Kender du det...

Udefra ser alting godt ud, du har sikkert et godt job og sikkerhed, men indeni er du alligevel ikke rigtig tilfreds eller glad.

 

Du føler du burde være mere tilfreds, men det er du bare ærligt talt ikke.

Du er ikke afklaret med, hvad du gerne vil og hvad dine mål er for fremtiden.

Du har hverken overskud på jobbet eller privat

Her er problemet...

Du fokuserer på hvad du ikke vil, frem for hvad du vil. Hvilke følelser vil du gerne have? Hvis du ikke har et klart billede af, hvor du vil hen, hvordan skal du så komme derhen?

Du kender ikke din frygt. Vores grundlæggende frygt som menneske er forskellig. Frygten styrerer os, uden vi opdager det. Hvis du kender din frygt, kan du bruge den til din fordel.

 

Du kender ikke dine kerne værdier. Når du ikke ved hvad der er vigtigst for dig, har du svært ved at træffe beslutninger med en gode mavefornemmelse. Dine værdier er dit kompas.

Flowers in Pocket
Dotted Background

Om Camilla

Arbejdet har altid været en vigtig del af mit liv. Derfor var det vanvittigt skræmmende da jeg efter 10 år i erhvervslivet opdagede, at jeg slet ikke var glad, men derimod begyndte at finde det jeg lavede meningsløst...

 

I flere år søgte jeg efter mit formål. Jeg prøvede at skifte opgaver og stillinger, men problemet fortsatte. Først da jeg fik hjælp til at kigge indad, fandt jeg ud af hvad JEG vil og fandt min vej. Det gennembrud giver jeg nu videre til andre.

Jeg brænder for at forbedre den måde vi lever på, så vi kan trives bedre i livet, både på job og privat. Og for at støtte dig i at skabe motivation, klarhed og konkret udvikling i dit liv. Jeg ved hvad du går igennem og jeg har en løsning!

tinified_IMG_0002.jpeg

Camillas måde at være professionel og varm på samme tid er unik.
Jeg er blevet coachet over flere omgange af Camilla, og hun har en særlig evne til at skabe et trygt rum, hvor jeg føler mig set, hørt og anerkendt for det menneske jeg er.
Jeg kan på det varmeste anbefale Camilla, hvis du vil forandre noget i dit liv.

Lise, 38 år

Cup of Coffee

Det får du

Karriere Klarhed

3 måneders individuelt coachingforløb

 • 8 gange 1-til-1 coaching sessioner af 1 time
   

 • Materiale, værktøjer og øvelser tilsendt efter hver session
   

 • Support, motivation og råd over sms imellem sessioner
   

 • Svar fra mig indenfor 24 timer, day & night

   

I dette coaching forløb støtter jeg dig i at finde frem til hvad du vil i din karriere og komme derhen. Du vil opleve personlig udvikling, nye indsigter og ny muligheder. Du vil få forståelse for dine mål og drømme - nu og i fremtiden.

Kombinationen af coaching sessioner, øvelser, opgaver, tid til udvikling og min tætte støtte, giver dig de optimale rammer for at få maksimalt udbytte og vedvarende resultater.

 

Øvelserne du får, kan du også bruge efter forløbet.

Forløbet kan ikke bookes direkte, men kræver en indledende afklaringssamtale, for at sikre at der er et match imellem os. Book din samtalte her:

Forløbets struktur
FIND DIN VEJ infographics.jpg

Gratis afklaringssamtale

Tillid og kemi er vigtigt for et godt samarbejde.

Derfor tilbyder jeg en gratis uforpligtigende afklaringssamtale, hvis du overvejer om forløbet kunne være noget for dig. 

Hvis vi er et match vil jeg tilbyde dig min hjælp, ellers vil jeg give mit input til, hvad jeg ser muligt i din situation.

white and gray polka dot textile_edited.jpg

Lad os snakke!

Gratis afklaringssamtale

På telefonen

Kemi og tillid er vigtigt for et godt samarbejde, derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende afklaringssamtale.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt coaching kan hjælpe dig, hører jeg også gerne om din situation og giver mit bedste input. Book din samtale her.

tinified_IMG_0002.jpeg
bottom of page